Πλοήγηση

Contact Us

Τηλ: 0086-29-88763980

FAX: 0086-29-88990306

E-mail: info@toptionlab.com

Προσθήκη: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, Κίνα

Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Η TOPTION είναι επαγγελματίας πάροχος λύσεων εργαστηρίου και όλοι αφιερωμένοι στην παροχή των καλύτερων λύσεων και προϊόντων για παγκόσμιους πελάτες, οι οποίοι ασχολούνται με θέματα βιολογίας, χημείας, φαρμακευτικής, περιβαλλοντικής ανάλυσης, τροφίμων, ακαδημαϊκής έρευνας κλπ. Ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο εργάζεστε, εμείς συνεχίστε να αγωνίζεστε για τον ίδιο στόχο: να σας παρέχουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις και προϊόντα, για να κάνετε την έρευνά σας πιο ακριβή και αποτελεσματική.


Η έδρα της TOPTION βρίσκεται στο Xi'an της Κίνας, όπου φιλοξενεί εκατοντάδες πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα και είναι διάσημη για την ιστορία της χιλιάδες χρόνια της ιστορίας της. Η βαθιά κουλτούρα και οι ισχυροί επιστήμονες σας προσφέρουν καλύτερα προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες συνεχώς.


Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν αντιδραστήρα χημικής σύνθεσης, περιστροφικό εξατμιστήρα, εξάτμιση λεπτού υμενίου, φωτοχημικό αντιδραστήρα, αντιδραστήρα υψηλής πίεσης, στεγνωτήριο με ψεκασμό, στεγνωτήριο ψεκασμού κλπ. Το όργανο επωνυμίας TOPTION έχει δική του μεγάλη φήμη σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές, παρέχει τεχνική υποστήριξη για δεκάδες από χιλιάδες οργανώσεις για την επίλυση προβλημάτων στο πλαίσιο της έρευνάς τους, ειδικά για πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, βιομηχανίες, φορείς επιθεώρησης κλπ. Η προώθηση της τεχνολογικής προόδου και η βελτίωση της ανθρώπινης ζωής είναι η κοινωνική αποστολή TOPTION .


Πιστεύουμε ότι μόνο η άριστη ποιότητα, η κορυφαία τεχνολογία, η πιο ολοκληρωμένη λύση και η πιο επαγγελματική εξυπηρέτηση, θα μπορούσαν να κάνουν την αποστολή και το όραμα TOPTION πραγματικότητα. Συνεπώς, θα συνεχίσουμε τη συνεχή καινοτομία και τη σκληρή δουλειά, θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις και προϊόντα και θα σας κάνουμε πιο ακριβή και αποτελεσματική την έρευνα.

Είμαστε μια νέα, επαγγελματική και δημιουργική ομάδα,

Είμαστε πελατοκεντρική και υπεύθυνη ομάδα.


Η αποστολή μας είναι να κάνουμε την έρευνα πιο ακριβή και αποτελεσματική.

Το όραμά μας: Γίνετε ο πιο ανταγωνιστικός προμηθευτής λύσεων στον κόσμο.

Η αξία μας: Μοιραστείτε και κερδίστε, κερδίστε την επιτυχία του πελάτη, ευχαριστήστε, συνεχίστε να μεγαλώνει, καινοτομεί και ευθύνεται.

Εξεταστική
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, Κίνα
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Πνευματικά δικαιώματα © Toption μέσο Co., Ltd όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.