Κατηγορία προϊόντων

10L σπρέι μαλλιών

10L σπρέι μαλλιών

Σε μια υψηλή ταχύτητα ξήρανσης, μετά τον ψεκασμό του υγρού υλικού, η επιφάνεια του υλικού θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό. Η ροή του θερμού αέρα, 95% ~ 98% του νερού μπορεί να εξατμιστεί σε μια στιγμή. Τη στιγμή της ολοκλήρωση την ξήρανση χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

Product Details

Εάν εσύ είσαι κοιτάζω για χημικών, Βιολογίας, φαρμακευτικής, και τροφίμων 10l σπρέι στεγνωτήρα από Κίνα 10l spray στεγνωτήρα, φυγόκεντρες σπρέι στεγνωτήρα, στεγνωτήρα της μηχανής 10l με φυγόκεντρες σπρέι, σπρέι γάλα στεγνωτήρα, σπρέι συσκευής αφυδάτωσης, ψεκασμού ξήρανσης τροφίμων βιομηχανία κατασκευαστές, προμηθευτές και καλέσετε τις εργοστασιακές, ή τον έλεγχο 10l σπρέι στεγνωτήρα προσαρμογής και desing με επαγγελματική προμηθευτής στην Κίνα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με Toption μέσο.

1. features

1) σε μια υψηλή ταχύτητα ξήρανσης, μετά τον ψεκασμό του υγρού υλικού, η επιφάνεια του υλικού θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό. Η ροή του θερμού αέρα, 95% ~ 98% του νερού μπορεί να εξατμιστεί σε μια στιγμή. Τη στιγμή της ολοκλήρωση την ξήρανση χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

2) αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την ξήρανση τα ευαίσθητα υλικά της θερμότητας. Τα τελικά προϊόντα κατέχουν την καλή ομοιομορφία, κινητικότητα, διαλύοντας ικανότητα. Και τα τελικά προϊόντα είναι υψηλής σε την καθαρότητά τους και της καλής ποιότητάς τους. Οι διαδικασίες παραγωγής είναι απλή και η λειτουργία και ο έλεγχος είναι εύκολο. Το υγρό με την υγρασία περιεχόμενα 40 ~ 60% (για ειδικά υλικά, το περιεχόμενο μπορεί να φθάσει σε 90%.) μπορεί να στεγνώσει σε σε σκόνη ή σωματιδίων προϊόντα μία φορά.

3) μετά την ξήρανση, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για θραύση και διαλογή, ώστε να μειώσει τις διαδικασίες λειτουργίας για την παραγωγή και να βελτιώσει την καθαρότητα του προϊόντος. Το προϊόν σωματιδίων διαμέτρους, χαλαρότητα και νερό περιεχόμενα μπορούν να ρυθμιστούν μέσα από την αλλαγή της κατάστασης λειτουργίας σε ένα συγκεκριμένο πεδίο. Είναι πολύ βολικό να διενεργούν τον έλεγχο και τη διαχείριση.

2.Principle:

1) μετά φιλτράρεται και θερμαίνεται ο αέρας μπαίνει στο ο διανομέας αέρα στην κορυφή το στεγνωτήριο. Ο ζεστός αέρας εισέρχεται στο χώρο στεγνώματος με τη μορφή σπείρα και ομοιόμορφα. Περνώντας μέσα από το υψηλής ταχύτητας φυγόκεντρες ψεκαστήρα στην κορυφή του πύργου, το υγρό υλικό θα περιστραφεί και να ψεκάζονται σε υγρό χάντρες την εξαιρετικά λεπτή υδρονέφωση.

2) μέσα από το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επαφή θερμότητας αέρα, μπορεί να στεγνώσει τα υλικά στα τελικά προϊόντα. Τα τελικά προϊόντα θα πρέπει να απορρίπτονται συνεχώς από το κάτω μέρος του Πύργου ξήρανσης και από το κυκλώνες. Απαέρια θα πρέπει να απορρίπτονται από τον ανεμιστήρα.

3.Application:

1) σπρέι μαλλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα όπου απαιτείται την παραγωγή ενός δείγματος σκόνη ελεύθερης ροής. Αυτή η τεχνική έχει μεταποιημένα υλικά, στους ακόλουθους τομείς με επιτυχία:

Ποτά, γεύσεις και χρωστικές, γάλα και προϊόντα αυγών, φυτών και φυτικά εκχυλίσματα, φαρμακευτικά προϊόντα, θερμότητα ευαίσθητων υλικών, πλαστικά, πολυμερή και ρητίνες, αρώματα, κεραμικά και προηγμένων υλικών, σαπούνια και απορρυπαντικά, αίμα, χρωστικών ουσιών, τρόφιμα, κόλλες, οξείδια, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, οστά, δόντια και δόντι Amalgan και πολλοί άλλοι.

2) περισσότερες λύσεις και supernsions μπορεί να είναι το σπρέι αποξηραμένα παροχή ότι το τελικό προϊόν έχει τα χαρακτηριστικά του υλικού.

3) είναι δημοφιλής στους τομείς των τροφίμων, βιολογία, υλικό, φαρμακείο, Πανεπιστήμιο, και Ε & Α Ινστιτούτο, κ.λπ., ειδικά για την επεξεργασία θερμοευαίσθητες υλικό, π.χ., σε σκόνη, επειδή το υλικό μόνο με το άγγιγμα αέρα για μια στιγμή, έτσι ώστε η θερμότητα δεν θα μπορούσε να καταστρέψει το στοιχείο του υλικού.

Τεχνικές παράμετροι

Στοιχείο

Μονάδα

TP-S100

Ανώτατη ικανότητα

ml/h

10L/h

Θερμοκρασία του αέρα εισαγωγής

50° C ~ 300° C

Εύρος θερμοκρασίας από έξοδο αέρα

30° C ~ 150° C

Σύστημα ψεκασμού

/

Φυγόκεντρες ακροφύσιο

Ηλεκτρική θέρμανση ενέργειας

kW

28

Πηγή θερμότητας

/

Ηλεκτρικά

Ξηρά σκόνη αποκατάσταση ποσοστό

%

≥98

Περιστραφείτε την ταχύτητα

περιστροφές/λεπτό

22000

Διάμετρος δίσκου σπρέι

mm

80

Σπρέι στεγνωτήρια δίσκος διαμέτρου

mm

80

Διάσταση

mm

2500 * 1600 * 2800

Μέγιστη υγρασία εξάτμιση

Kg/h

10

Λειτουργία δίσκο το κεφάλι ψεκασμού

/

Μηχανικό δίσκο


Hot Tags: 10l στεγνωτήρα, φυγοκεντρική ψεκασμού στεγνωτήρα, στεγνωτήρα μηχάνημα 10l με φυγοκεντρική ψεκασμός, γάλα σπρέι μαλλιών, σπρέι συσκευής αφυδάτωσης, ψεκασμού ξήρανσης στη βιομηχανία τροφίμων, Κίνα, κατασκευαστές, εργοστάσιο, προμηθευτές, προμηθευτής στην Κίνα, προσαρμογή, σχεδίαση, βιολογία, φαρμακευτικές, τροφίμων
Συναφή προϊόντα
Feedback
Εξεταστική
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, Κίνα
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Πνευματικά δικαιώματα © Toption μέσο Co., Ltd όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.