Κατηγορία προϊόντων

3L σπρέι μαλλιών

3L σπρέι μαλλιών

Εργαστήριο επιτραπέζιων κορυφών σπρέι μαλλιών είναι τα τελευταίου τύπου TOPTION που υιοθετεί την προηγμένη τεχνολογία διεθνή και ανταλλακτικά.

Product Details

Εάν εσύ είσαι κοιτάζω για χημικών, βιολογία, φαρμάκων, καθώς και τροφίμων 3l σπρέι μαλλιών από Κίνα 3l στεγνωτήρα, δύο-υγρό σπρέι σεσουάρ, μικρό ψεκασμού στεγνωτήρα, στεγνωτήρα μηχάνημα 3l με δύο-υγρό σπρέι, εργαστήριο στεγνωτήρα, αυγό σκόνη επεξεργασίας Σπρέι στεγνωτήρια κατασκευαστές, τους προμηθευτές και καλέσετε τις εργοστασιακές, ή τον έλεγχο 3l σπρέι στεγνωτήρα προσαρμογής και desing με επαγγελματική προμηθευτής στην Κίνα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με Toption μέσο.

Εισαγωγή:

1. Εργαστήριο επιτραπέζιων κορυφών σπρέι μαλλιών είναι τα τελευταίου τύπου TOPTION που υιοθετεί την προηγμένη τεχνολογία διεθνή και ανταλλακτικά.

2. TOPTION εργαστήριο σπρέι στεγνωτήρα συγκεντρώνει πολλά από τα νέα σχεδίαση, μικρό μέγεθος, για παράδειγμα, δωρεάν μετακίνηση, συνδυάζοντας συμπιεστή αέρα και ηλεκτρική θερμάστρα, μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο, σπρέι και κυκλώνα διαχωριστικό γυαλί, για την επιθεώρηση. Όλα τα δεδομένα και τις λειτουργίες που ελέγχονται από PLC.

Εφαρμογή:

1. σπρέι μαλλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα όπου απαιτείται την παραγωγή ενός δείγματος σκόνη ελεύθερης ροής. Αυτή η τεχνική έχει μεταποιημένα υλικά, στους ακόλουθους τομείς με επιτυχία:

1) ποτά, γεύσεις και χρωστικές, γάλα και προϊόντα αυγών, φυτών και φυτικά εκχυλίσματα, φαρμακευτικά προϊόντα, θερμότητα ευαίσθητων υλικών, πλαστικά, πολυμερή και ρητίνες, αρώματα, κεραμικά και προηγμένων υλικών, σαπούνια και απορρυπαντικά, αίμα, χρωστικών ουσιών, τρόφιμα, κόλλες, οξείδια, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, οστά, δόντια και δόντι Amalgan και πολλοί άλλοι.

2) περισσότερες λύσεις και supernsions μπορεί να είναι τα σπρέι αποξηραμένα παροχή ότι το τελικό προϊόν έχει τα χαρακτηριστικά του υλικού.

3) είναι δημοφιλής στους τομείς των τροφίμων, βιολογία, υλικό, φαρμακείο, Πανεπιστήμιο, και Ε & Α Ινστιτούτο, κ.λπ., ειδικά για την επεξεργασία θερμοευαίσθητες υλικό, π.χ., σε σκόνη, επειδή το υλικό μόνο με το άγγιγμα αέρα για μια στιγμή, έτσι ώστε η θερμότητα δεν θα μπορούσε να καταστρέψει το στοιχείο του υλικού.

2. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ αρχή

1) αέρα φιλτράρονται και θερμαίνονται, σε ο διανομέας στην κορυφή το στεγνωτήριο, κινείστε σπειροειδώς έπειτα θερμού αέρα ομοιόμορφα πηγαίνετε σε ξήρανση αίθουσα 2) υγρό μέσω υψηλής ταχύτητας φυγόκεντρες ψεκαστήρα στην κορυφή του πύργου, στη συνέχεια, σπρέι (περιστροφή) σε πολύ λεπτή υδρονέφωση σταγονίδια, επαφή με ζεστό αέρα και αποξηραμένα ως τελικό προϊόν σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

3) αποξηραμένα προϊόντος παράγονται συνεχώς από το κάτω μέρος του Πύργου ξήρανσης και ο κυκλώνας, εξάτμιση αερίζονται από ανεμιστήρα.

Πλεονεκτήματα

1. PLC αυτόματου ελέγχου, πιο βολικό για σας για να ελέγξει και να διαχειριστεί.

2. high ταχύτητα ξήρανσης, μετά τον ψεκασμό του υγρού υλικού, η επιφάνεια του υλικού θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό, κάνει την έρευνά σας πιο αποτελεσματική.

3. στη ροή θερμού αέρα, 95% ~ 98% του νερού μπορεί να εξατμιστεί σε μια στιγμή. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την υλική ξήρανση μόνο σε μερικά δευτερόλεπτα.

4. ιδιαίτερα κατάλληλο για την ξήρανση τα ευαίσθητα υλικά θερμότητα, μετά την ξήρανση, υπάρχει καμία ανάγκη για θραύση και διαλογή, ώστε να μειώσω τις διαδικασίες λειτουργίας και να αποθηκεύσετε το χρόνο σας.

Τεχνική προδιαγραφή

Στοιχείο

Μονάδα

TP-S30

Ανώτατη ικανότητα

ml/h

3000

Θερμοκρασία του αέρα εισαγωγής

30℃ ~ 300℃

Εύρος θερμοκρασίας από έξοδο αέρα

30℃ ~ 140℃

Ακρίβεια της θερμοκρασίας

±1

Στεγνωτήρα χρόνο

S

1.0 ~ 1,5

Ταχύτητα της αντλίας ράντισμα

ml/h

3000

Σύστημα ψεκασμού

/

Δύο-υγρό ακροφύσιο

Σπρέι κατεύθυνση

/

Προς τα κάτω συν-ρεύμα

Συνολικής ισχύος

/

10KW 380V

Διαμέτρου από ανοξείδωτο χάλυβα δεξαμενή

mm

800

Ξηρά σκόνη αποκατάσταση ποσοστό

%

≥95

Περιστραφείτε την ταχύτητα

περιστροφές/λεπτό

40000

Διάσταση

mm

1700 * 1100 * 150


Hot Tags: 3l στεγνωτήρα, δύο-υγρό σπρέι σεσουάρ, μικρό ψεκασμού στεγνωτήρα, στεγνωτήρα μηχανή 3l με δύο-υγρού ψεκασμού, εργαστήριο στεγνωτήρα, αυγό σκόνη επεξεργασίας του στεγνωτήρες spray, Κίνα, κατασκευαστές, εργοστάσιο, προμηθευτές, προμηθευτής στην Κίνα, προσαρμογή, σχεδίαση, βιολογία, φαρμακευτικές, τροφίμων
Συναφή προϊόντα
Feedback
Εξεταστική
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, Κίνα
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Πνευματικά δικαιώματα © Toption μέσο Co., Ltd όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.