Κατηγορία προϊόντων

5L σπρέι μαλλιών

5L σπρέι μαλλιών

Μέσα από το φίλτρο του αέρα και συσκευές θέρμανσης μπαίνουν στο ο διανομέας ζεστού αέρα που είναι στην κορυφή της ξήρανσης αίθουσα, ο διανομέας ζεστού αέρα που παράγει θερμού αέρα

Product Details

Εάν εσύ είσαι κοιτάζω για χημικών, Βιολογίας, φαρμακευτικής, και τροφίμων 5l σπρέι στεγνωτήρα από Κίνα 5l spray στεγνωτήρα, ξήρανσης μηχάνημα με φυγόκεντρες σπρέι 5l, 5l στεγνωτήρα μηχάνημα με φυγόκεντρες ψεκασμός, φυγοκεντρικός spay ξήρανσης μηχάνημα, ψεκασμού ξήρανσης του γάλακτος, ψεκασμού ξήρανσης το γάλα σε σκόνη κατασκευαστές, τους προμηθευτές και καλέσετε τις εργοστασιακές, ή τον έλεγχο 5l σπρέι στεγνωτήρα προσαρμογής και desing με επαγγελματική προμηθευτής στην Κίνα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με Toption μέσο.

Αρχή λειτουργίας

Αέρα μέσω του φίλτρου και συσκευές θέρμανσης τεθεί σε ο διανομέας ζεστού αέρα που βρίσκεται στην κορυφή της ξήρανσης αίθουσα, ο διανομέας ζεστού αέρα παράγουν ζεστό αέρα, τότε θερμού αέρα έρχονται σε ξήρανση αίθουσα ομοιόμορφα και να κινηθεί σπειροειδώς, την ίδια στιγμή, το υγρό υλικό παράδοση στο φυγοκεντρική ψεκασμός κεφάλι που είναι εξοπλισμένο στην κορυφή θάλαμο ξήρανσης, ψεκάζεται το υγρό υλικό ως σταγόνα της ομίχλης , έτσι ώστε να αυξηθεί η συστολή επιφάνεια υγρού υλικού και θερμού αέρα, υγρασία να εξατμιστεί γρήγορα, ξηρά προϊόντα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Χονδροειδές προϊόν συλλέγεται από συλλογή βαρέλι που είναι στο κάτω μέρος του στεγνωτήρα, αποβλήτων αερίου που αποβάλλεται από το φυγοκεντρικό ανεμιστήρα.

Χαρακτηριστικό

1. γρήγορα στέγνωμα ταχύτητα. Υγρό υλικό μετά φυγοκεντρική ψεκασμός, η επιφάνεια θα αυξήθηκε σημαντικά, σε υψηλή θερμοκρασία ροή του αέρα, τη στιγμή που θα εξατμιστεί 95 ~ 98% ποσοστό υγρασίας έτσι χρόνος ξήρανσης θα είναι περίπου σε δέκα δευτερόλεπτα.

2. Υιοθετήστε παράλληλη ροή μοτίβο της ξήρανσης, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης με ψεκασμό, η θερμοκρασία του το υγρό droplet δεν είναι υψηλή, που υπόσχονται υψηλής ποιότητας προϊόντα. Κατά την επεξεργασία ξήρανσης με ψεκασμό τμήματος, υγρό σταγονιδίων και ροή θερμού αέρα με την ίδια κατεύθυνση, αν και η θερμοκρασία του ζεστού αέρα είναι μερικά υψηλότερα, αλλά ως θερμού αέρα αμέσως επαφή με το υγρό σταγονιδίου σπρέι, αφού τεθεί σε θάλαμο ξήρανσης, η θερμοκρασία της ξήρανσης αίθουσα είναι βουτιά κάτω, έτσι δεν θα κάνει το ξηρό υλικό, υπερθέρμανση, και είναι κατάλληλο για την ξήρανση του θερμικά ευαίσθητα υλικά , η θερμοκρασία του προϊόντος απαλλαγή εξαρτάται από την θερμοκρασία των καυσαερίων, καθώς και χαμηλότερη από την θερμοκρασία των καυσαερίων.

3. ευρεία εφαρμογή τομέα. Σύμφωνα με τις υλικές ιδιότητες, να χρησιμοποιήσετε ζεστό αέρα ξήρανση, και επίσης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το πρότυπο κρύο αέρα. Μεγάλη batch υλικά με μεγάλη διαφορετικά χαρακτηριστικά, όλα θα μπορούσαν να παραχθούν από αυτό το μηχάνημα, κοινά εφαρμόζεται σε: πολυμερή και resins、dyes、color pigment、ceramic、 glass、 εκτός από atrazine、 pesticides、 carbohydrates、 γάλα αυγό products、 rou acids、slaughterhouse byproducts、blood και τα προϊόντα ιχθύων απορρυπαντικού και επιφάνειας dirt、fertilizer、organic compound、inorganic σύνθετες τάξεις, κλπ.

4. λόγω με την ξήρανση διαδικασία ολοκληρώνεται σε μια στιγμή, το προϊόν της την προσέγγιση σφαιρικό μπορεί να κρατήσει βασικά σταγονίδια σχήμα, έτσι ώστε το προϊόν είναι καλή διασπορά 、fluidity και διαλυτότητα.

5. παραγωγική διαδικασία είναι απλή, βολικό στη χρήση και εύκολο έλεγχο. Πιστολάκι ψεκασμού χρησιμοποιείται για το διαλύτη, του οποίου η περιεκτικότητα σε υγρασία είναι 40 ~ 60%, για το ειδικό υλικό ακόμη και η περιεκτικότητα σε υγρασία τόσο υψηλό όπως 90%, θα μπορούσε επίσης να είναι ξηρά ως σκόνη προϊόντα ταυτόχρονα. Τα περισσότερα προϊόντα δεν χρειάζεται σύνθλιψη και προβολή μετά την ξήρανση, έτσι τη μείωση της παραγωγικής διαδικασίας, να απλοποιήσει τεχνολογική διαδικασία και υπόσχονται την καθαρότητα του προϊόντος. Για το προϊόν size、precision σωματιδίων μια υγρασία, μέσα σε μια ορισμένη σειρά, μπορεί να αλλάξει για να ρυθμίσετε τις συνθήκες λειτουργίας, ελέγχου και διαχείρισης είναι πολύ εύκολο.

6. για να προστατεύσει το υλικό μακριά από τη μόλυνση και να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής, όλα τα μέρη που επικοινωνήσατε μαζί με υλικό όλα υιοθετούν 1Cr18Ni9Ti από ανοξείδωτο χάλυβα υλικών. Προκειμένου να καταστεί λειτουργία εύκολα, χρησιμοποιείται από το σύστημα ελέγχου ολοκλήρωσης λειτουργία, πράγμα που σημαίνει ότι η εγκατάσταση κάθε μέρος δείχνοντας συσκευή και ενεργοποίηση/απενεργοποίηση συσκευής ελέγχουμε όλα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Τεχνικές παράμετροι

Στοιχείο

Μονάδα

TP-S50

Ανώτατη ικανότητα

ml/h

5000

Θερμοκρασία του αέρα εισαγωγής

140° C ~ 300° C
Ρυθμιζόμενο

Εύρος θερμοκρασίας από έξοδο αέρα

80° C ~ 90° C

Ακρίβεια της θερμοκρασίας

±1

Στεγνωτήρα χρόνο

S

1.0 ~ 1,5

Ταχύτητα της αντλίας ράντισμα

ml/h

5000

Σύστημα ψεκασμού

/

Φυγόκεντρες ακροφύσιο

Σπρέι κατεύθυνση

/

Προς τα κάτω συν-ρεύμα

Ηλεκτρική θέρμανση ενέργειας

kW

9

Πηγή θερμότητας

/

Ηλεκτρικά

Συνολικής ισχύος

/

10KW 380V

Διαμέτρου από ανοξείδωτο χάλυβα δεξαμενή

mm

800

Ξηρά σκόνη αποκατάσταση ποσοστό

%

≥95

Τύπος περιστροφής φυγοκεντρική ψεκασμός


Περιστροφή πεπιεσμένου αέρα

Περιστραφείτε την ταχύτητα

περιστροφές/λεπτό

25000

Διάμετρος δίσκου σπρέι

mm

50

Διάσταση

mm

1800 * 930 * 2200

Hot Tags: 5l σπρέι στεγνωτήρα, ξήρανσης μηχάνημα με φυγόκεντρες σπρέι 5l, 5l στεγνωτήρα μηχάνημα με φυγόκεντρες ψεκασμός, φυγοκεντρικός spay ξήρανσης μηχάνημα, ψεκασμού ξήρανσης του γάλακτος, ψεκασμού ξήρανσης το γάλα σε σκόνη, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, προμηθευτής στην Κίνα, προσαρμογή, σχεδίαση, βιολογία, φαρμακευτικές, τροφίμων
Συναφή προϊόντα
Feedback
Εξεταστική
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, Κίνα
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Πνευματικά δικαιώματα © Toption μέσο Co., Ltd όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.