Κατηγορία προϊόντων

Υπερήχων Ομογενοποιητές Υπερήχων κυττάρων Disruptor προμηθευτής

Υπερήχων Ομογενοποιητές Υπερήχων κυττάρων Disruptor προμηθευτής

Υπερήχων Ομογενοποιητές τύπων μη-επαφών, TUN-R σειρά υπερήχων κυττάρων διασπατής είναι πιο κατάλληλο για επικίνδυνα προϊόντα βιολογία και επιβλαβείς δείγμα, έχει ήδη γίνει πρότυπο όργανο για τσιπ, τα προϊόντα αίματος, εμβόλιο προϊόντα DNA διάτμηση ερευνητικό ίδρυμα.

Product Details

1. TUN-R σειρά υπερήχων κυττάρων διασπατής είναι τύπου μη-επαφή υπερήχων κυτταρική λύση, που χρησιμοποιείται για την ασηψία συντριβή, αυτό θα μπορούσε να μέσω φυγοκεντρικό σωλήνα να διάλειμμα χρωμόσωμα και συντριβή των κυττάρων)κατάλληλο για επικίνδυνα προϊόντα βιολογία και επιβλαβείς δείγμα), εξοπλισμένο με σιγαστήρα κρατήστε τα κάτω τη συσκευή.

2. σε σύγκριση με παραδοσιακές καθετήρα υπερήχων Ομογενοποιητές, παραδοσιακά κελί disruptor του καθετήρα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί με το δείγμα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ίδιο καθετήρα και πάλι και πάλι, που είναι εύκολο να προκαλέσει δείγμα διαγώνια ρύπανση. Και επίσης κάθε φορά που το βάθος του καθετήρα εισαγάγετε δείγμα δεν είναι ίδια, έτσι κάθε φορά υπερήχων ενέργειας διανομή δεν είναι ομοιόμορφη, τελικά επηρεάζει η επαναληψιμότητα και η ακρίβεια του αποτελέσματος της έρευνας.

3. Πλεονεκτήματα των υπερήχων Ομογενοποιητές σειρά TUN-R, δεν χρειάζονται αυτό λειτουργούν καθετήρα συχνά, κάθε δείγμα τοποθετείται στο συνολικό κλειστές επιμέρους δοκιμαστικό σωλήνα, υπερήχων ενέργειας διανομής είναι ομοιομορφία και η υψηλή πείραμα αποδοτική, αξιόπιστη δοκιμή αποτέλεσμα, εξαιρετική επαναληψιμότητα.

4. ΕφαρμογήTUN-R σειράς υπερήχων κυττάρων θραυστήρα ήδη γίνει το πρότυπο όργανο για το τσιπ (co-immunoprecipitation χρωματίνης) και τα προϊόντα αίματος, εμβόλιο προϊόντα, DNA διάτμηση ερευνητικό ίδρυμα.

Μοντέλο

TUN-R1200

TUN-R2200

TUN-R3200

Frequency(kHz)

19.5-20,5 kHz με αυτόματο εντοπισμό

Δύναμη (w)

20-1200W ρυθμιζόμενο

100-ρυθμιζόμενο 2200W

Ρυθμιζόμενο 500-3200W

Κέρατο (mm)

Φ20

Φ45

Φ65

Πρότυπο φλερτ ικανότητα κάθε φορά (ml)

0,1-2 ml * 4 δείγματα

0,1-2 ml * 8 δείγματα

0,1-2 ml * 16 δείγματα

Φυγόκεντρες ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥ προαιρετική (ml) (κάθε μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί)

0,2 ml * 8 οπών ή τρύπα 5 ml * 3

0,2 ml * 16 τρύπα ή τρύπα 5 ml * 6

0,2 ml * 32 τρύπα ή τρύπα 5 ml * 12

Σταθερή θερμοκρασία. Κυμαίνονται ℃

-5-50 ℃

Επικοινωνίας τύπου υψηλής ενέργειας μετατροπέας

Προαιρετικό

Μέσο λειτουργία προστασίας

Προστασία υπερθέρμανσης

Δασμού αναλογία

0.1-99.9%

Οθόνη

Οθόνη LCD

Σημείωση: Επαφή τύπου υψηλής ενέργειας μετατροπέας + μετασχηματιστής πλάτους διατίθενται για σειρά TUN-R, το πραγματικά ένα όργανο με διπλή χρήση.


Hot Tags: υπερήχων Ομογενοποιητές Υπερήχων κυττάρων disruptor προμηθευτής, Κίνα, κατασκευαστές, εργοστάσιο, προμηθευτές, προμηθευτής στην Κίνα, προσαρμογή, σχεδίαση, βιολογία, φαρμακευτικές, φαγητό
Συναφή προϊόντα
Feedback
Εξεταστική
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Επικοινωνήστε μαζί μας
Address: TaiBai Road, YanTa District, Xi'an, Κίνα
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Πνευματικά δικαιώματα © Toption μέσο Co., Ltd όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.